Logistiek:

Wanneer: 7 november 2013
9:00-17:00
Waar: Hotel Huis te Eerbeek
Taal: Nederlands

Kosten:

€750, kortingsregeling beschikbaar wanneer meerdere personen van eenzelfde bedrijf zich aanmelden

Beperkte capaciteit, max 15 personen Vroege aanmelding sterk aanbevolen:

Aanmelden

Meer informatie:

Menno Graaf
mgraaf@pinnacle-strategies.nl
Telefoon: 06-12156256

www.pinnacle-strategies.com

Inhoud:

Organisaties zetten doelen, doelen worden gerealiseerd middels projecten.
Hoe voeren we projecten uit?

Enkele veelvoorkomende observaties uit de praktijk:

Als projecten vertragen:


Deze problemen zorgen ervoor dat projectteams en -managers vaak niet meer weten waar ze aan toe zijn. De symptomen zijn bekend: projecten die te laat of incompleet zijn, budgetten die worden overschreden en altijd weer de vraag om nog meer mensen.


Dit seminar "pakt de koe bij de horens"!

In plaats van de huidige werk methodes hier en daar te verbeteren, wil ik terug naar de bron, waarvoor doen we projecten, wat zijn de succes criteria en de grondregels als we met een team een project uit willen voeren? Waarom is het zo moeilijk om volgens deze grondregels te werken? Hoe vertalen we deze grondregels naar een solide uitvoeringspraktijk?

Daarna gaan we verder met een review van bestaande methodieken, zoals Agile, Critical Chain, Kanban, Visual PM etc. We kijken waarom en wanneer deze methodes excelleren. Met als uiteindelijk doel om projecten beter, sneller en eenvoudiger uit te voeren. We eindigen met wat er bij komt kijken om dit soort methodes te introduceren bij project organisaties.

Er is rekening gehouden met de mogelijkheid om na afloop met elkaar bij te praten, onder het genot van iets te drinken/eten. Ook bestaat de mogelijkheid voor diegenen die dit prettig vinden om, voor men weer naar huis afreist, af te sluiten met een eenvoudige doch voedzame maaltijd.

Wat leren we op dit seminar:

Maar, capaciteit van het seminar is beperkt... Om goede discussie te kunnen
borgen heb ik de grens gelegd bij 15 deelnemers.
Vroege aanmelding is dan ook aanbevolen!

Aanmelden


Over de spreker:


Menno Graaf, Senior Consultant voor Pinnacle Strategies.
Menno Graaf heeft meer dan 20 jaar ervaring met het managen van projecten bij Bell Labs, Lucent Technologies, Vitatron (Medtronic) en Realization Technologies. De laatste 10 jaar met vernieuwende methodes als Agile, Critical Chain, Kanban. Als senior consultant bij Realization Technologies heeft hij deze methodes, met vaak extreme resultaten, bij vele klanten geintroduceerd. Sinds kort partner van Pinnacle Strategies om, met hun gepatenteerde visualisatie technieken en ervaring, deze methodes verder uit te werken en geschikt te maken voor de Nederlandse markt.